![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem co jest nie tak mam dwa query pierwsze dziala oto ono:
drugie nie dziala identyczna konstrukcja ale nie dziala ,operuja na roznych tabelach ale na tej samie bazie. Drugie :
prosze o pomoc bo juz sam nie wiem co jest nie tak. pozd.Kleiv kleiv@interia.pl Ten post edytował hwao 13.02.2005, 16:23:57 -------------------- pozd. Kleiv
kleiv@interia.pl m.sapiejewski@chello.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A powiesz nam jaki błąd sie pojawia czy mamy sie domyślić
![]() -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pojawia sie dokladnie to co w funkcji die ,gdybym wiedział jaki bład to może bym, nie pytał
Aha pole index jest polem auto_inc jesli to ma jakieś znacznie . pojawia sie blad nastpujacy :
pozd.Kleiv Ten post edytował kleiv 13.02.2005, 01:10:26 -------------------- pozd. Kleiv
kleiv@interia.pl m.sapiejewski@chello.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla pewności, że $index_wrog to cyfra można ją rzutować przez (int) $index_wrog BTW. W manualu do mysql ani razu nie widziałem, żeby numeryczne wartości wstawiać w '' lub "". -------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
-Gość_kleiv- |
![]()
|
Goście ![]() |
No niestety to nie pomaga ten sam bład
zastanawiam sie czy to nie ma związku z tym iż stronka wywoluje sama siebie a w niej, wczesniej jest wywolywany skrypt php który korzysta z tej samej tabeli co ta stronka. strona.php wywoluje sama siebie wewnatrz jej jest skrypt.php wywolywany ktory korzysta z tej samej tabeli. troche to zakrecone juz sam nie wiem co jest grane ![]() pozd.kleiv kleiv@interia.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:03 |