![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od dłuższego czasu próbuje napisać jakąś rozbudowaną aplikacje np. cms'a i jak do tej pory mam na dysku kilkanaście rozpoczętych skryptów, które porzuciłem ze względu na gubienie się w kodzie. Znam html, css w stopniu bardzo dobrym, php na poziomie dobrym/dostatecznym i podstawy programowania obiektowego, chciał bym sobie napisać taką galerie zdjęć: - podział na kategorie i pod kategorie - upload zdjęć z możliwością zmiany rozdzielczości i nałożenia znaku wodnego - rejestracja użytkowników ( w przyszłości nadawanie uprawnień przez admina) - ocenianie zdjęć - komentowanie - proste statsy - wyświetlanie zdjęć z podziałem na kategorie, słowa kluczowe - stronicowanie O ile ze strony technicznej wszystkie wymienione wyżej funkcje nie są dla mnie problemem, to poskładanie tego w jedną całość jest w tej chwili dla mnie niemożliwe. Proszę o porady, jak najlepiej zaplanować napisanie takiej galerii, najlepiej bez programowania obiektowego i dodatkowych framework'ów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:50 |