![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Wp_user- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam taki kod PHP który służy mi do listowania wszystkich wpisów (używam wordpress).
Chciałbym, aby nie powtarzały się te dwie linijki: Ponieważ powtarzają mi się one razem z pętlą i strona się "rozłazi". Proszę o pomoc! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 27 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Jarocin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to wyrzuć je z pętli skoro ich nie chcesz. Ja nie widzę, żadnego problemu
|
|
|
-Wp_user- |
![]()
|
Goście ![]() |
Troche mnie nie zrozumiales.
Ten 2 linijki kodu musza pozostac, tylko ze ja ich nie chce w tej petli... I wlasnie sek w tym bo juz probowalem na kilkanascie sposobow i zaden nie dzialal. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 27 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Jarocin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nadal Cie nie rozumiem ale jeśli nie chcesz w pętli to:
|
|
|
-Wp_user- |
![]()
|
Goście ![]() |
Widocznie dalej mnie nie rozumiesz (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
mam ten kod:
I z tego kodu DIVy maja byc bez petli, natomiast to generowanie linka ma byc w petli (bo linkow jest wiecej i przez petle sie generuja) |
|
|
![]()
|
|
To wrzuć sobie to do tablicy te linki czyli href i tresc potem je tylko wyświetlasz w divie
|
|
|
-Wp_user- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zrobilem tak:
Nie wiem czy o to Tobie chodzilo, ale nie dziala mi to... Bo tylko $perm i $titl sa w petli a link sie nie powtarza. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:37 |