![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem. Posiadam paczke z kodami DotPay która wstepnie wyglada mniej wiecej tak: kod1 kod2 kod3 kod4 ...... a ma wygladac tak: INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod1'); INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod2'); INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod3'); INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod4'); ..... Udalo mi sie zrobic cos takiego
niestety wiersze zalamuje sie nie w tym momencie co trzeba i ostatecznie wyglada to w ten sposob: INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod1 ');INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod2 ');INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod3 ');INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('kod4 '); ... Nie mam pojecia jak to naprawiec wiec jezeli macie jakis pomysl to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Kod <?php
$plik = file('kody.txt'); foreach ($plik as $cod) { echo ("INSERT INTO `kody`(kod) VALUES('".$cod."');"); echo '<br />'; } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:46 |