![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak w temacie - zainstalowalem apache_2.2.3-win32-x86-no_ssl + php 5.2.0. installer i ... sie zdenerwoawalem Dziala apache a takze i php - ale razem to juz nie chca (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) moze jakas podowiedz - przejrzalem juz wiekszosc postow - robilem tak wszystko tak jak trzeba Czy ktos mial problem moze taki z tymi wersjami Ten post edytował rafkam 23.11.2006, 14:46:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może napiszesz coś więcej ? Jakieś komunikaty błędów ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może napiszesz coś więcej ? Jakieś komunikaty błędów ? O to chodzi ze zadnych bledow nie ma - apache dziala, strona pokazuje jakie sa pliki w poszczegolnych katalogach i wyswietla tylko html-we - nie parsuje php Zainstalowalem na drugim kapie - ale juz apache 2.0.59 i 5.2.0 php i ten sam objaw - moze wina nowego php - sam juz nie wiem ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chce się wymądrzać, hehe to mój pierwszy post, specjalnie się zarejestrowałem!
To może być kwestia deklaracji kodowania w kodzie html strony i kodowania samego pliku przy zapisie. Apache i php może działać w 100% poprawnie!!! Proponuję utf-8. Choć to raczej nieprawdopodobne, to ja kiedyś chyba coś takiego miałem. A może to była kwestia zamiany <? na <?php. Nie pamiętam, pokombinuj. Ten post edytował pablo83 19.12.2006, 01:32:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat("") wyswietla tylko html-we - nie parsuje php a może po prostu brakuje deklaracji w httpd.conf, że coś takiego jak php ma w ogóle parsować pliki o rozszerzeniu .php ? a czemu nie ma komunikatów błędów ? proste, bo właśnie nic Ci plików o rozszerzeniu .php nie parsuje, to się samo nie ustawia, zapraszam do przyklejonego wątku na forum serwery www - instalacja apache, php, mysql na linuxie. Pozdrawiam, Fo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 20:38 |