![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Instalacja MySQL Query Browser nie działa u mnie zbyt dobrze pod win XP.
Zupalnie nie moge wykonywac zapytan do bazy bo program sie wiesza. 1. Instalacja bazy MySQL pod FoxServerem 2. Loguję sie z uprawnieniami admina i z localhosta 3. Połączenie z baza jest ustanowine bo widac tabele 4. Dalej nic sie nie da zrobic, nawet recznie pisząc komendy 5. Manuala do programu czytałem (nawet obejrzalem we Flashu) 6. Próbowałem instalki pod WinNT - to samo 7. Poprzedni program "MySQL Control Center" działa poprawnie Czy ktoś może instalowal ten program? Ten post edytował japciu 3.03.2005, 14:21:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, instalowalem ten program - nawet na codzien z niego korzystam, jednak jak do tej pory nie mialem z nim zadnych klopotow i za bardzo nie moge Ci pomoc gdyz nie wiem co moze byc tego przyczyna.'
Chyba jedyna roznica to taka, ze mysql'a instalowalem mysqla osobno a nie z Fox'a. Cytat Dalej nic sie nie da zrobic, nawet recznie pisząc komendy Podaj przykladowe komendy jakie wysylasz w zapytaniu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. select * from id_glowne // przy czym mam ok 200 rekordów
po prostu wiesza się ============= 7.03.2005- po problemie Zainstalowalem mySQL w wersji 4.1 i przenioslem pliki do Foxa-zaczęło działać Ten post edytował japciu 7.03.2005, 15:39:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:00 |