![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-xairo- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam.
Mam problem z includem na stronie. Jest to galeria zdjęć. Gdy podłączam inne pliki php, wyświetla się bezproblemowo, a gdy chcem wyświetlić tą stronę z galeriami wyświetla mi się taki komunikat: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\vidmo\galeria.php:6) in c:\usr\krasnal\www\vidmo\galeria\index.php on line 3 Co z tym zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee.... to nie problem z include daj kod tej galerii
-------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyczyną błedu nie jest include tylko w tamtym pliku wysyłasz nagłowek.
Nagłowek musisz wysłać jako pierwsze(nawet przed spacją) Może temu zaradzić dodanie na początku
i na końcu co właczy buforowanie danych lub dać w htaccess Kod php_flag output_buffering On
|
|
|
-re:- |
![]()
|
Goście ![]() |
No jest tam gagłówek w tym pliku. A to mam dodać do strony wyświetlającej, czy w tej z nagłówkiem? ;p
|
|
|
-xairo- |
![]()
|
Goście ![]() |
a plik do którego robi include wygląda tak:
Kod <? header("Location: main.php?cmd=album"); ?> czyli nie duzo ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz dodać na początku nawet przed spacją w pliku głównym ob_start()
i na końcu głownego ob_end_flush() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:06 |