![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z bazą danych. Wyeksportowałam bazę z serwera i zapisałam do pliku. Jelżeli importuję z pliku pojawia się błąd #1064 - Something is wrong in your syntax obok 'collate utf8_polish_ci NOT NULL default '', `typ` int(11) NOT ' w linii 21 baza jest poprawna bo działa a jak chciałem mieć na komputerze w domu (korzystam z pakietu Krasnal) |
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
masz w domu starsza wersje która nie pozwala ustawiać kodowania poszczególnych tabel/pól posuuwaj w każdym create table "collate utf8_polish_ci NOT NULL default "
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, bo korzystam z pakietu Krasnal czy jeżeli zmienię wersję mysql na taką samą lyb mowszą tego problemu już nie będzie
|
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Tak. Zresztą Krasnal jest imo dziadowski, lepszy już jest wamp (inne nazwy mi wyleciały z głowy)
|
|
|
![]()
|
|
w szkole z tego korzystamy i dlatego mam zinastalowane, ale korzystałam z mysql, dzięki za pomoc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 17:50 |