![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien problem, i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Przedstawiam dwa skrypty i opis błędu jaki się pojawia kiedy je wywołuję.
pierwszy strona php o jakiejś tam nazwie.
dokument p1.php w tym samym problemem: oraz komunikaty błędu: Warning: Wrong parameter count for fgets() in c:\program files\apache group\apache\htdocs\nr1.php on line 6 Warning: Wrong parameter count for fgets() in c:\program files\apache group\apache\htdocs\nr1.php on line 6 I tak na całą stronę i jeszcze daleko w dół... ![]() Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in c:\program files\apache group\apache\htdocs\nr1.php on line 5 Używam serwera apache 1.3.14 i php: 4.0.4pl1 , zainstalowanego w dniu napisania tego postu, po formacie kompa. Proszę o pomoc, bo nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić. Ten post edytował Marine19 10.02.2005, 20:55:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:08 |