![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
*CENZURA*, muszę usunąć ten post
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludziska, nikt nie wię :cry: :cry: .
Ja się uczę php od 5 dni i doszedłem do fsockopen(), a wy, starzy wyjadacze w php ![]() Całe php.pl nie zna rozwiązania tego problemu :?: :?: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. srodek dnia
2. wakacje 3. minelo 1,5 godziny od zapytania czego oczekujesz, ze wszyscy rzuca w diably swoje sprawy aby juz, szybciutko rozwiazac Twoj problem ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
A co, nie :?: :?: :?: . PHPmaster... 8)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Cytat ..
zmien na HTTP/1.0 - wyglada na to ze moze pomoc ;)
[php:1:c89997ae0d] .. fputs ($fp, "GET /fast-dragon/dragon.cgi?b=market HTTP/1.1rn"); ... [/php:1:c89997ae0d] Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Niestety, nic z tego, nie działa
![]() Wpisywałem też tam www.wp.pl: [php:1:5ff22ac7a2]<?php $fp = fsockopen ("www.wp.pl", 80, $errno, $errstr, 30); ?>[/php:1:5ff22ac7a2] i nic. POMOCY!!! To bardzo ważne, kumpel mi trzyma nóż na gardle. Jak tego nie napiszę, to już nigdy nie napiszę żadnego skryptu ![]() POMOCY!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem lezy w sposobie przekazywania cookie. W listingu podales juz zdefiniowane ciasteczko. Musiz wejsc na strone, ktora je tworzy i z tamtad pobrac jej dane. Potem dopiero przeslac je do odpowiedniej strony.
|
|
|
![]()
|
|
Też nie działa, wziąłem ciacha w komentarz i nic. Tak samo jak wcześniej.
Nikt z was nie ma serwera z php z obsługą socketów :?: :?: :?: Może wina lerzy po stronie mojego serwera, może na innym serwerze zadziała. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Też nie działa, wziąłem ciacha w komentarz i nic. Tak samo jak wcześniej.
Seth nie powiedział, że masz wyłączyć COOKIE, tylko pobrać 'na bieżąco' i wysłać te dane... Jeśli to logowanie to COOKIE jest na pewno... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
ja najpierw chcę się połączyć z tą stroną! Później będę sobie kombinował z cookie. Bez cookie też się powinna wyświetlić zawartość strony, tylko, że inna.
Niech ktoś sprawdzi ten skrypt na swoim serwerze, PROSZĘ. |
|
|
![]()
|
|
Ludzie, no nie załamujcie mnie. Wielkie php.pl i nikt nie może rozwiązać takiego problemu ?
To po co ktoś to przeniusł z php Pro? Jestem w szoku, tyle ludzi się tu przewija i nikt nie wie jak się używa fsockopen() :wink: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ludzie, no nie załamujcie mnie. Wielkie php.pl i nikt nie może rozwiązać takiego problemu ?
To po co ktoś to przeniusł z php Pro? Zaczyna mnie już wku...ać bezczelność niektórych ludzi. Człowieku czy Ty myślisz, że jeżeli tu zadasz jakiekolwiek pytanie to otrzymasz pełną odpowiedź w 5 minut? Czy Ty myślisz, że my wszyscy rzucimy swoją pracę, rodzinę i wszystkie inne zajęcia dla głupiego przykładu z funkcją [manual:af721dc683]fsockopen()[/manual:af721dc683]. Otóż NIE... ludzie, którzy cokolwiek tu napisali chcieli Ci pomóc, a nawet nakierować... A Ty masz do nas pretensje, że piszemy i dalej nie działa. Gdybyśbył nie był taki leniwy to wziąłbyś GŁUPI przykład z manuala i przetestował bo działa on idealnie... [php:1:af721dc683]<?php $fp = fsockopen("rd.cenega.pl", 80, $errno, $errstr, 5); if (!$fp) { echo "$errstr ($errno)<br>n"; } else { fputs ($fp, "GET / HTTP/1.0rnHost: rd.cenega.plrnrn"); while (!feof($fp)) { echo fgets ($fp,128); } fclose ($fp); } ?>[/php:1:af721dc683] Przepisałem bo nie wiem czy czytałeś.... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat To po co ktoś to przeniusł z php Pro? Bo problem nie spełnia wymagań stawianych przez założenia działu php PRO
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kameleon, nie czekałem 5 minut, tylko pół dnia na odpowiedź.
Poza tym, nie jestem taki głupi, jako pierwsze sprawdzałem manuala! Jak się przyjżysz, to zobaczysz, że ten kod, który podałem jest prawie identyczny jak ten z manuala. Poza tym już to testowałem i NIC! :cry: :cry: :cry: Może zamiast pisać, to może by ktoś przetestował ten mój kod, PROSZĘ, bo może u innych zadziała i to ja mam po prostu coś z serwerem nie tal. No cóż, dalej jestem zawiedziony. Do: Scaner. Szczerze wątpie, czy problem jest za mało skomplikowany, skoro nnikt nie może sobie poradzić. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Kameleon, nie czekałem 5 minut, tylko pół dnia na odpowiedź.
Niektórzy czekają cirpliwie 3 dni i nie narzekają... Cytat Poza tym już to testowałem i NIC! :cry: :cry: :cry:
Skoro u mnie chodzi na localhost, winy musisz szukać u siebie... Cytat Do: Scaner. Szczerze wątpie, czy problem jest za mało skomplikowany, skoro nnikt nie może sobie poradzić.
Scanner miał rację,.. "problem nie spełnia wymagań stawianych przez założenia działu php PRO" -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po naglowkach musiz dac linie odstepu i potem wrzucic to co masz dalej (wszystku przez put).
|
|
|
![]()
|
|
dzikęki za odp, ale nie bardzo rozumiem... mógłbyś napisać kod? proszę
![]() -------------------- [ TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ ! ]
|
|
|
![]()
|
|
Pomijam poczatkowe naglowki:
[php:1:d9bb694bea]... fwrite( "Cookie: CN=11848; CC=45H7CDredIDg23128; sstl=3rnrn" ); fwrite( "xhid1=what&xhid2=2&xhid3=nakup&hid=2&T1=&T2=...rnrn" );< [/php:1:d9bb694bea] :idea: Przy czym taki maly tip: Cytat Content-Length: 44
...to jest wartosc dlugosci calej lini z danymi przekazywanymi przez POST. |
|
|
![]()
|
|
WIELKIE DZIĘKI, DZIAŁA
![]() -------------------- [ TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ ! ]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:42 |