![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz:
Skrypt:
po nacisnieciu Edycja, pojawia sie pusta strona a dane sie nie zmieniaja... co robie zle? pozdrawiam, balon. -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a to nie ma byc przypadkiem tak
i wczesbniej wywolujesz to np. $title = $row['title']; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formularz:
Skrypt:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic a nic to nie dalo... nadal biala strona...
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zapytaniu do bazy przed "where" nie moze byc przecinka. Przecinakami oddziela sie tylko poszczegolne pola w bazie danych a nie polecenia do bazy danych.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzieki wielkie
![]() ![]() pozdrawiam ! -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:00 |