![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem autocomplete tak jak było napisane tutaj.
Z tym, że tam napisana była tablica statyczna:
a ja ją przerobiłem na dynamiczną i coś nie działa. To mój kod:
Kod który łączy się z bazą usunąłem ponieważ to dane prywatne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie: $dane = array($tablica_nazw_test);
a: $dane = $tablica_nazw_test; Ale to i tak nie ma znaczenia bo $dane nigdzie nie uzywasz... Sprawdz co zawiera $tablica_nazw_test var_dump($tablica_nazw_test); A na przyszlosc pisz na czym polega "niedzialanie".... "Cos nie dziala" nic nam nie mowi o istocie problemu -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 29.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedziałanie polega na tym, że gdy coś wpiszę w pole formularza to wyświetla się tylko napis: urządzenie spoza listy.
jak to wpiszę to nic się nie wyświetla. Dla sprawdzenia podawałem co linijkę echo 'test'; w pliku z tym skryptem co podałem wyżej. Tekst pokazuje się dopóki nie zejdę niżej tego if:
edit. usunąłem ten warunek dla sprawdzenia oraz zamiast napisu urządzenie z poza listy dałem i wyświetliło się to: klik a powinna sama Babka_... Ten post edytował smok55453 7.01.2015, 15:57:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$my_res1 = mysql_query("SELECT nazwa FROM przepisy");
Daj w tym zapytaniu WHERE i pobieraj tylko te rekordy, ktore pasują do wpisanego wzoru. Nie ma sensu z bazy pobierac wszystkiego -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:24 |