![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak zrobic aby wyswietlic w okienku alert komunikat + zmienna. Tzn. jak zrobie dwa alerty tak jak ponizej:
czyli zmienna i komunikat w dwoch oddzielnych to jest OK tylko trzeba klikac 2 razy, a jak to rozbic aby bylo w jednym okienku. Probowalem cos jak w php czyli
ale wogole nie mam zadnego komunikatu. -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod alert(el[i].name + 'Nie zostało wypełnione'); W javascripcie skleja się nie za pomocą kropki, tak jak w php, tylko za pomocą plusa. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wiedzialem ze to nie moze byc az tak trudne, ale jakos dlamnie bylo
![]() A jak bym chcial zwiekszyc wartosc tej zmiennej o 1 to co trzeba zrobic ? Gdyz ten skrypt sprawdza mi czy pola radio w farmularzu sa wypelnione i jak nie to wyswietla w/w alert tylko ze wyswietla on tak jak jest w tablicy czyli od 0 a w formularzu jest o 1. -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może:
Kod var name = el[i].name;
name++; alert(name+' nie zostało wypełnione'); |
|
|
![]()
|
|
Niestety ale zamiast wartosci pojawia mi sie jakies NaN.
Przestawiam kod tego JS:
chyba poje pytanie przybralo nie odpowiednia forme, ale za grzyba nie wiem jak to ugrysc ![]() Ten post edytował usiek00 30.03.2005, 18:20:19 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż jeszcze kod html w którym korzystasz z tego skryptu
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za zainteresowanie, poradzilem sobie z tym. Jak przez dluzszy czas nikt sie nie odzywal to sam to rozpracowalem
![]() ![]() -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:43 |