![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem. Używam do kontaktu z bazą obiektów typu PDO. Potrzebuje dosc banalnej rzeczy - dostac sie do bazy i z jednego rekordu wydobyc dwie kolumny. Moj kod wyglada nastepujaco:
No i wszystko dziala ladnie pieknie. Drukuje mi na ekranie "Sukces!", po czym ladniutko tabelke z jednym rekordem a w nim wypisane Array=>{[0]=>wartosc}. Tyle tylko, ze ja potrzebuje aby zapytanie mialo postac: ("SELECT PositionX,PositionY FROM tabela WHERE id='1' AND nazwa='testowax'"); Wtedy uzylbym PDO::FETCH_ASSOC, ale to w tym momencie jest nieistotne. Istotne jest to, że jak tylko zapodam do $execute zapytanie w takiej postaci to przegladarka wywala mi blad: unhandled exception in httpd.exe. Moje zasadnicze pytanie brzmi : WTF ?! Ponizej jakby to bylo istotne podaje cialo metody DBConnectora Query:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbój
Może komunikat Cię na coś naprowadzi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W ktorym miejscu ?
Bo jak uzylem :
to nadal nic nie wiem, jest to samo i tez wyskakuje mi okienko Debuggera z tym samym komunikatem |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 32 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To błąd w PHP lub rozszerzeniu PDO. Jeśli masz najnowszą wersję i nadal występuję taki problem zgłoś to na bugs.php.net
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:07 |