![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam sobie iframe na stronce. Teraz sytuacja jest taka. Jest klasa obsługująca zależności jakie mają się w tym IFRAME pojawiać. Wybierając jedną z opcji (IFRAME) w ie reaguje ale nie ładuje mi treści, natomiast po dodaniu przynajmniej "." przed wywołaniem danej funkcji klasy już widać zawartość W js zmienia nam wartość w tym Iframe (nie chce Ajaxa bo tu jest mi potrzebna tylko taka mała operacja) Problem dziwny i jeszcze nie spotkany przeze mnie. Wygląda to mniej więcej tak
Sprawa bardzo mocno pilna... Ten post edytował Prezi2907 25.11.2011, 08:43:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Myślisz, że ktokolwiek kuma o jakiej kropce i gdzie mówisz ?
Jaki to ma związek z php? Przenosze |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2010 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Myślisz, że ktokolwiek kuma o jakiej kropce i gdzie mówisz ? Jaki to ma związek z php? Przenosze Jaśniej tego nie opiszę... (poprawiłem opis tematu) Aha i ta kropka to po prostu dowolny znak poprzedzony echem lub printem ... Nie wiem dlaczego takie dziadostwo się dzieje... (sprawa działa dobrze na FF,chrome i operze natomiast pod IE wariuje...) Ten post edytował Prezi2907 25.11.2011, 08:47:16 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Jaśniej tego nie opiszę... Cytat (poprawiłem opis tematu) O, i teraz jak dałeś kod to przynajmniej wiadomo o czym mówisz. Bez kodu to cholera tylko wiedziala o jakich kropkach mówisz i gdzie te kropki wstawiasz.
|
|
|
![]()
|
|
O, i teraz jak dałeś kod to przynajmniej wiadomo o czym mówisz. Bez kodu to cholera tylko wiedziala o jakich kropkach mówisz i gdzie te kropki wstawiasz. Nom dobra ale czy spotkałeś się z takim problemem już ? Nie jestem amatorem PHP . js i html a mimo to błąd jest mi całkiem nie znany... Temat do zamknięcia... W iframe nie generował mi się kod rozpoczęcia strony itd... tj. Zazwyczaj same się dodają te znaczniki ale u mnie był zaimplementowany head cały a nie było body... Był po prostu tekst funkcji. Błahy problem ale dowiedział się człowiek że ie nawet na pierdoły jest totalnie wyczulone. Pozdrawiam i przepraszam za w sumie śmietnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Myślisz, że ktokolwiek kuma o jakiej kropce i gdzie mówisz ? Jaki to ma związek z php? Przenosze Weź tego warna wycofaj bo przecież temat dotyczył PHP z html oraz js... Klasa mi się php nie ładowała więc... Problem php-owy.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 1.10.2025 - 07:11 |