![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z internet explorer 7 albo ze znajomością języka html&css. http://pzu.trzebiatow.org/firma-ubezpiecze...trzebiatow.html w firefoxsie wszystko jest ok natomiast w IE nie rozciąga mi strony do treści ( <div class="art-layout-cell art-content">) Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 13 Dołączył: 3.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz problem ze znajomością html&css.
Wywal height: 460px; z .art-content-layout |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to i tak nic nie da!. tak się ratowałem tym problemem. Ustawiałem wysokość na stałe.
ps. Usunąłem i ustawiłem w tym miejscu i w art-post min-hight i problem rozwiązany Ten post edytował aleta 19.04.2011, 08:10:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 13 Dołączył: 3.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki konkretnie problem? Wyłączam w firebugu ten min-height i zupełnie nic się nie zmienia, również wtedy, gdy wywalę wszystkie posty.
Poza tym w całym kodzie masz mnóstwo zupełnie niepotrzebnych właściwości (tę stronę dałoby się spokojnie zrobić z dużo mniej niż połową tego co jest w Twoim arkuszu stylów), stosujesz też namiętnie display:table zamiast domyślnego display:block, itd itp. Jeśli to nie jest Twój ostatni kod w życiu to poucz się najpierw porządnie na małych przykładach z książek (najlepsza wg mnie to: http://gettingstartedwithcss.com/ ), bo teraz robisz sobie mnóstwo niepotrzebnej pracy, musisz rozwiązywać problemy, które sam na siebie nakładasz i do tego kod jest nieintuicyjny (np dlaczego stosujesz class zamiast id?) - jeśli ktoś będzie miał to kiedyś zmieniać, to się pochlasta :-) Ten post edytował kalipek 19.04.2011, 08:41:04 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za przydatne wskazówki...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:09 |