![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
mam takie problem dokładnie nie wiem czy to problem .. jak usunę rekord np : id =2 i jak dodam rekord to dodaje się jako id=3 dla czego nie id=2 ![]() proszę odp. -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
he napewno da się jakoś mysql nie jest aż taki głupi i napewno da się te luki zrobic
-------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak ... możesz wstawiać sam zadeklarowane ID ,ale przy 18000 rekordów nie będzie już to dla ciebie takie ważne ..
![]() -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Następny uparty....
Nawet nie napisałeś po co ci to? Może nie jest wogóle konieczne przesuwanie całej bazy dla 1 id. |
|
|
![]()
|
|
hhee:)
potrzebne mi to jest do stronicowania mam takie cos
taki ko jak stworze rekordy np : 2 lub 4 i je skasuje i nadal zostaje przejdz do strony 2 :] -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to poczytaj o count() i na tej podstawie stronicuj..... ehhh..... ludzie lubią sobie życie utrudniać.....
|
|
|
![]()
|
|
hhe zrobiłem inaczej teraz chodzi wszystko pięknie
![]() -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:17 |