![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!! Ucze się php z książki apache,mysql i php. Przepisałem jeden ze skryptów dokładnie z książki i nie chce działać.Pokazuje się błąd - Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\test\tabel2.php on line 73
![]()
Już nie trzeba pomocy. Poradziłem sobie. Można usunąć ten temat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ciepło radzę Ci książkę zmienić
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bardzo ciepło radzę ci nie przepisywać bezmyślnie skryptów...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo ciepło radzę Ci książkę zmienić No to jest dwóch którzy radzą ci to samo.Ten komunikat najczęściej się tyczy tego że brakuje jakiegoś znaku na przykład {, ; lub jakiś znak jest nie w tym miejscu w którym powinien. Zauważ że nawet skrypt forum niepoprawnie podświetla ci składnię PHP bo jest coś nie tak. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Prosze o zmiane tematu na sensowny inaczej temat zostanie zamknięty i poleci do kosza...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:32 |