![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem początkujący jeżeli chodzi o tworzenie stron internetowych. Mój problem przedstawia się następująco:
Stworzyłem sobie bazę danych w której mam kilka rekordów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz chciałbym aby przy pomocy dwóch kolumn wyszukiwany był odpowiedni rekord, a następnie z trzeciej kolumny wypisywany adres do obrazka. Na dodatek chciałbym w jakiś sposób mieć dostęp do tych dwóch pierwszych kolumna tak abym mógł manipulować tym adresem do obrazka. Tworzę sobie galerię i chciałbym, aby była możliwość jej edycji. Największą trudność stwarza mi zapisanie rekordów z bazy danych tak, aby były związane z obrazkiem. Zależy mi na tym ponieważ wczytuję obrazki przy pomocy pętli i w czasie wczytywania muszę w jakiś sposób oznaczyć każdy obrazek tak aby można było go edytować(w sensie aby po kliknięciu na niego można było zmienić jego url wpisany do bazy danych). Prosiłbym o jakąś podpowiedź. Ten post edytował CPoDe 17.05.2013, 01:41:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 02:06 |