![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem programistą aplikacji webowych (PHP, HTML,CMS, MySQL). Tworzę strony internetowe, aplikacje dedykowane i inne rozwiązania sieciowe. Mogę również przygotować kompletne rozwiązania zarówno od strony programowej jak i grafikę. Poszukuję zleceń w dziedzinie programowania, aktualizacji stron, poprawy i rozbudowy serwisów. Mam kilkuletnie doświadczenie. Preferuję pracę na zlecenie lub pracę zdalną.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję programisty PHP, webmastera aplikacji internetowych. Wymagana biegła znajomość tworzenia aplikacji w PHP. Praca zdalna na zlecenie. Zlecenia od od zaraz.
Kontakt: biuro@tein.com.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuję osoby do przerobienia i administracji strona internetową. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt.
510 212 013 mloda.k7@wp.pl Jestem programistą aplikacji webowych (PHP, HTML,CMS, MySQL). Tworzę strony internetowe, aplikacje dedykowane i inne rozwiązania sieciowe. Mogę również przygotować kompletne rozwiązania zarówno od strony programowej jak i grafikę. Poszukuję zleceń w dziedzinie programowania, aktualizacji stron, poprawy i rozbudowy serwisów. Mam kilkuletnie doświadczenie. Preferuję pracę na zlecenie lub pracę zdalną. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:54 |