![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukiwany Programista PHP i Mysql i administrator w jednej osobie.
Oferta dla osób posiadających Brytyjski NINo czyli National Insurance Number albo dla osób które moga na miesiąc lub dwa przylecieć do Wielkiej Brytanii w celu wyrobienia numeru. Numer jest niezbędny do założenia firmy (każdy wspólnik musi posiadać numer). Wymagany stały dostęp do internetu i bardzo dobry język angielski. Mam zamiar założyć wydawnictwo w UK. Poszukuje wspólnika do stworzenia strony i jej administracji. Proponowany udział to 33%. Działalność będzie opierać się na produkcji czasopism anglojęzycznych w formie ebooków o różnych tematykach. Będą to dwa dwumiesięczniki w formie ebooków i dwa roczniki w formie audiobooków. Początkowo dwa czasopisma opowiadania Fantasy i opowiadania detektywistyczne (kryminał). szacowany koszt jednego wydania dwumiesięcznika to około 500 dolarów amerykańskich a rocznika audio 0 (dlaczego to moja tajemnica). Czyli około 500 dolarów na miesiąc. Dlaczego dolarów? Ponieważ sprzedaż czasopism będzie odbywać się na czytniki kindle za pomocą amazon amerykański i amazon brytyjski a autorzy będą pochodzić zarówno z ameryki północnej jak i Brytanii czy innych anglojęzycznych krajów. Trzeba będzie oczywiście zainwestować trochę w reklamę. Przy cenie czasopisma 3 funty dla Brytanii i około 5 dolarów dla Stanów wystarczy sprzedać ponad 200 sztuk żeby być nad kreską. Przy odpowiedniej reklamie myślę że można sprzedać dużo więcej. W przyszłości jeśli firma się uda wydanie kolejnych czasopism o różnych tematykach takich jak przygoda, romanse, sci-fi itd. Wydawanie ksiażek w formie ebooków i audiobooków, a w dalekiej przyszłości być może wydania papierowe. Ponieważ jestem Polakiem choć mieszkam i pracuje w Wielkiej Brytanii określiłbym mój angielski jako słaby dlatego tez po stworzeniu strony będę poszukiwał do spółki redaktora naczelnego będącego Anglikiem. Po stworzeniu strony według specyfikacji która przygotowałem oraz grafiki, którą przygotuje. Osoba zainteresowana spółką będzie administrować tą stronę przez około 1 do 2 lat minimum. Praca administratora pewnie gdzieś około 10 godzin w tygodniu. Jeśli sprzedaż się uda będzie można zatrudnić administratora. Zainteresowanych proszę o kontakt email na adres gltzdrojewski@gmail.com z twoimi danymi: 1. imię i nazwisko 2. adres email 3. wiek 4. OPIS DOŚWIADCZENIA W PROGRAMOWANIU I ADMINISTROWANIU PORTALEM!!!!!(ukończone szkoły, doświadczenie zawodowe, inne) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 13:43 |