![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję osoby która podejmie się zlecenia i wykona skrypt na przykładzie bustybay.com (+18)
Podstawowe czynności: Rejestracja użytkownika, profil, dodawanie albumów, komentowanie ich, wiadomości między użytkownikami (prywatne) oraz komentowanie profilu usera (nie tylko dodanych zdjęć) oraz ranking ocenianych (łapka w górę i w dół) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj stawkę per h bo nie wiadomo czy podsyłać dobry namiar w tym temacie czy nie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka stawka godzinowa -> już znalazł kogoś za 450 zł za cały skrypt
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMFG jaka patologia
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaka stawka godzinowa -> już znalazł kogoś za 450 zł za cały skrypt ![]() No przykro mi bardzo, że nie wybrałem pana, ale po co mam przepłacać aż tyle? :-) Cytat myślałem że ma Pan jakiś określony budżet smile.gif ok, moja cena to 6k PLN netto termin ok 30 dni Moim zdaniem każdy ceni się według swojej miarki, ale czy to powód aby udostępniać prywatne wiadomości? Wybrałem inną osobę, moja sprawa, wybieram to co dla mnie jest najbardziej korzystne. Więc pozdrawiam serdecznie! ;- ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest powód -> ja się swojej nie wstydzę a za każdym Pana zleceniem przytoczę ten temat by było jasne z kim mamy do czynienia
pozdrawiam ![]() Ten post edytował kayman 29.09.2014, 16:10:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O, chcę zobaczyć efekt końcowy
![]() -------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
jest powód -> ja się swojej nie wstydzę a za każdym Pana zleceniem przytoczę ten temat by było jasne z kim mamy do czynienia pozdrawiam ![]() Ależ widze ten ból w tym komentarzu, że to nie wybrałem Pana... tak mi przykro, że są aż tak zawistne osoby w tej polsce ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ktoś miał podobny skrypt i go pogonił za 450pln, nie ma tu mowy opisaniu od zera
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Podałem stawkę, odpowiedzi nie dostałem
![]() -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dajcie spokój. Chyba macie faktycznie ból dupy, że znalazł kogoś taniej. Co z wami nie tak, że macie problem w tym, że ktoś zrobił to za 450zł ? Chcecie, żeby Kaczyński zrobił wam ministerstwo do spraw wycen projektów informatycznych ? Strzelam, że to jakiś student podjął się tego zadania, czy inny młody pehapowiec, co chce zdobyć doświadczenie i mieć do portfolio. Miał on więc strzelić stawkę 4 cyfrową ? Ocenił się według swoich możliwości.
Cytat wybieram to co dla mnie jest najbardziej korzystne. Skąd ta pewnośc, że to będzie korzystny wybór ? Po czym oceniasz ? PS. Też chętnie zobaczę końcowe dzieło ![]() -------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 6 Dołączył: 20.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepłaciłeś. Zrobię to za 199zł netto. Odwołaj tamtego gościa i skontaktuj się ze mną. Będzie Pan zadowolony.
Ten post edytował crazy191 29.09.2014, 23:19:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:57 |