![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę i o małe uargumentowanie jej. Portfolio jest pod adresem http://jwest.pl/. Chciałem żeby było minimalistyczne. Starałem się używać html w wersji 5, ale nie wiem czy zrobiłem to dobrze, więc proszę także o zerknięcie w kod jeżeli komuś będzie się chciało. Z góry dzięki!
-------------------- portfolio: JWest.pl
microCMS: MicroCMS.jwest.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
powinno być znacznikiem
zamień na
Wtedy social powinno być znacznikiem <footer> Analogicznie zrób z ofertą. Te linki w portfolio mogłeś w liscie umieścić. Poza tym dlaczego nie używasz <header>? użyłeś go jedynie raz dla głównego nagłówka. Ogólnie fajnie. Podoba mi się, że coraz więcej osób zauważa HTML5 ![]() EDIT: to mruganie denerwuje. Po pierwsze użyj pluginu do jQuery hoverIntent, a po drugie zmień efekt fade. Może ustaw mniejszą standardową przezroczystość i po najechaniu zmieniać na 100% i po odjechaniu przygasaj. Ten post edytował SHiP 25.08.2010, 10:05:23 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 1 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki
![]() ![]() -------------------- portfolio: JWest.pl
microCMS: MicroCMS.jwest.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:40 |