![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 20.09.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę stworzyć portal dla ludzi, którzy są chętni na wyjazdy grupowe lecz nie mają jakiejś konkretnej grupy. Poszukują innej grupy, która ma plan wyjazdu ale też szukają dodatkowych osób. Będzie zawierała informacje na temat wycieczek, ocena wycieczek, wrażenia, galerie i filmy uczestników. Na razie zrobiłem tylko grafikę, która pokazuje mniej więcej jak to ma wyglądać ale chcę się was spytać co o tym sądzicie. Zamieszam link do grafiki: kliknij tutaj Z góry dzięki za wszelkie informacje Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super pomysł. Ale jakich informacji oczekujesz ?
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 9 Dołączył: 20.09.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi projekt graficzny. Pierwszy raz robię jakiś portal. Mam napisaną specyfikację mniej więcej co portal ma zawierać. Chce przede wszystkim nastawić na intuicyjną nawigację i prostotę graficzną.
Chodzi mi głównie czy kolorystycznie jakoś przemawia i czy mniej więcej jest prosta grafika. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Nie ten dział. Przenoszę do oceny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:07 |