![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Eragon- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Prosiłbym o poprawienie przedstawionego skryptu gdyż nie działa on jak powinien. Chodzi mi o to aby wczytywał on zawartość pliku aktualnosci.txt do pola tekstowego, potem po zedytowaniu aby była możliwość zapisania zmian. Chyba że ktoś ma pomysł aby do pola tekstowego skrypt wczytywał całe źródło strony- byłbym wdziczny. UWAGA w grę nie wchodzi MySQL!
Z góry dzienki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 16 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
było ostatnio na forum
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=81...p;p=414531& |
|
|
-Eragon- |
![]()
|
Goście ![]() |
No fajnie że było ale nadal nie rozumiem... Czy mógłby ktoś poprawić i wstawić poprawiony?? wiem że to:offtopic:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a kwiaty i czekoladki? mogę dołączyć?
bezczelność niektórych nie zna granic... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
co racja to racja to racja - to jest forum dla osób którzy oczekują pomocy w zakresie wskazania drogi - napisanie gotowego rozwiązania nie wchodzi w rachubę
proszę o raportowanie ... takowych zachowań temat zamykam ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:36 |