![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponownie proszę o ocenę strony: www.glubczyce.info/psm2 Tym razem wszystko wygląda inaczej, proszę niezwracać uwagi na drobne błędy w galerii i kalendarium. Czekam na ocenę i porady. Mi osobiście coś niepasi z banerem, ale niewiem jak będzie wyglądał lepiej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
baner faktycznie nie jest udany. Na pewno konieczne jest zmienienie czcionki i pozbawienie jej tych wycinankowych pikseli. Dodatkowo kolor nie komponuje sie dobrze z resztą.
Strona trochę grobowa jak na strone - mysle ze dobrze by bylo dać jakieś zdjęci Na Twoim miejscu zmieniłbym również czcionkę. Aha - css trochę kuleje - zwlaszcza nawal <br /> ![]() Jezeli chodzi o stopkę to albo ją rozciagnij na calość części właściwej (tak chyba najlepiej by było) albo chociaż odrobinę potraktuj ja gradientem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisy na banerze zmienię, ale czy może zostać ten rażący zielonkawy odcień, czy lepiej będzie tak: www.glubczyce.info/psm2/images/header44.jpg
Może poradzicie mi co dodać, może jakiś instrument na banerze? Albo więcej nutek? Jeśli tak to w jakich kolorach? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pod zdieciem jest sporo pustego miejsca, czemu ?
|
|
|
![]()
|
|
Słuszna uwaga nasty_psycho, muszę pomniejszyć obrazek menu. Proszę o pomoc z fotterem, na wszystkich podstronach fajnie się układa, jest tylko problem z tymi na których jest mało treści tak jak tu: Kontakt Ustawione jest na divach, jak zajdzie potrzeba mogę wstawić kod. Wcześniej robiłem tak tylko na tabelkach, a na divach dopiero się uczę.
Zastosowałem z-index, i min-height w css i wszystko działa .... w firefoxie, a w IE wszystko wygląda okropnie. Ten post edytował dczerner 25.07.2006, 12:06:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
No nie wiem, czy działa - wszystko się rozjeżdza w dziale kalendarium.
Dodatkowo używasz różnych odstępów pomiędzy liniami na róznych stronach, co nie wygląda za dobrze w tym wypdku :/ Ten post edytował Cysiaczek 25.07.2006, 13:37:45 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Napisy na banerze zmienię, ale czy może zostać ten rażący zielonkawy odcień, czy lepiej będzie tak: www.glubczyce.info/psm2/images/header44.jpg dużo lepiej... zlikwiduj ten zielony kolor na obrazku pod treścią (+ nie tak ostro z tą kompresją...)... ten instrument pod menu.. za duży kontrast, albo zrób go w kolorach podkładu pod menu, albo narzuć na niego jakąś przeźroczystość.. ogólnie design ciekawy, zobaczymy po poprawkach |
|
|
![]()
|
|
No nie wiem, czy działa - wszystko się rozjeżdza w dziale kalendarium. Owszem rozjeżdża sie w dziale kalendarium i przy powiększaniu fotek, ale to muszę jeszcze przerobić (skopiowane ze starej wersji strony). ![]() Dodatkowo używasz różnych odstępów pomiędzy liniami na róznych stronach, co nie wygląda za dobrze w tym wypdku :/ Nie za bardzo rozumiem o co chodzi, które odstępy? ![]() Dzięki bardzo za sugestie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ano. Uzywasz <li> - to robi odstepy, ale brzydko wygląda (jie pasuje do reszty podstron), zwłaszcza, że menu zasłania częśc tekstu
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Ano. Uzywasz <li> - to robi odstepy, ale brzydko wygląda (jie pasuje do reszty podstron), zwłaszcza, że menu zasłania częśc tekstu ![]() Poprawię to w najblirzszym wolnym czasie, jak już pisałem kalendarium jest kopią ze starej wersji strony i niepasuje do nowej, tak samo jak powiększanie fotek w galerii. Ale dziękuje za sugestie. :roll2: Poprawiłem ten instrument pod menu i baner, ale niewiem jakie zrobić napisy na banerze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no, robisz postepy
te menu po lewej troche podnies, i wstaw cos do topu bo jest za pusty Ten post edytował nasty_psycho 26.07.2006, 09:37:38 |
|
|
![]()
|
|
Chce wstawić napis PSM | Głubczyce Tylko problem w tym, że niewiem jakby to najlepiej pasowało. Czcionka kolor, może jakiś efekt ? Menu już podnoszę.
Jak wygląda teraz top. STRONA |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 03:51 |