![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2005 Skąd: Konin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ucze sie własnie skrypt forum Invision Pawer Board i mam kilka pytań:
Ad.1 Szukam spolszczenia do panelu admina i nie moge znalesc moze ma ktos i bedzie chetny do pomocy wiec prosze o to bardzo Ad.2 Mam proble mz polskimi znakami na forum tzn dodaje forum w opisie daje polskie znaki i wywalają mi krzaki może ktoś miw tym pomoże? Pzodrawiam i bardz podoba mi sięwasze forum ![]() -------------------- KoNuSS - www.ekonin.net
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AD. 1. Crossposting - ostatnie upomnienie - następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. Przecież pytałeś się o to w innym temacie...
AD. 2. Sprawdź kodowanie tego opisu i kodowanie strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 7 Dołączył: 27.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ad.2
musisz zmienic kodowanie swojej skóry na iso-8859-2 masz to w managerze swoich skór, opcja 'Edit Root Skin Board Header & Footer Wrapper' zmien tez od razu kodowanie wyskakujacych okienek Edit Root Skin Template HTML -> All Global HTML -> pop_up_window Ad.1 Po co? ![]() ![]() Czas pouczyc sie angielskiego ![]() pozdrawiam Ten post edytował wladimirec 21.07.2005, 19:20:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2005 Skąd: Konin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam to zmienione własnie w skórze i lipa wszystko ładnie ale jak daje opis do forum to i tak krzaki ;/ a co do tego rposze o to spolszcenie do panelu admina
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- KoNuSS - www.ekonin.net
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
z tego co wiem na iso 8859-2 powinieneś mieć tylko krzaki na ą i ś reszta powinna być w porządku (krzaki tylko w nazwie działów i opisów pod nimi) to mało rażący błąd jak dla mnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nom rozumiem a nie wiesz gdzie bym mogł znalesc spolszczenie administarcji tego forum
![]() -------------------- KoNuSS - www.ekonin.net
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź na Invisionize.com oraz na Google.pl
|
|
|
![]()
|
|
szukałem i lipa amx
![]() ![]() samo forum mam juz po polsku ale panel admina nie ![]() prosze o pomoc ![]() -------------------- KoNuSS - www.ekonin.net
|
|
|
![]()
|
|
Sprawdziłem na Invisionize.com i nie ma tłumaczenia ACP... jeszcze poszukam na google...
A nie możesz sobie sam przetłumaczyć? |
|
|
![]()
|
|
nie znam zbytnio tego jezyka
![]() a forum bardzo mi sie podoba i chiałbym prosic was o pomoc w tej sprawie -------------------- KoNuSS - www.ekonin.net
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
kwiateusz.gaa.pl/admin.rar uprzedzam ze ten panel ma kilkanasie bugow
![]() |
|
|
![]()
|
|
dzieki bardzo max a jakich bugów ma
![]() -------------------- KoNuSS - www.ekonin.net
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:10 |