![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka.
Na wstępie powiem, że co do PHP to tak średnio mi idzie. Otóż chciałem zrobić generator tabelek meczowych, w formularzu wpisujemy dane, a skrypt generuje kod do skopiowania z gotową tabelką. Wykonałem formularz i skrypt i coś nie poszło tylko nie wiem co:< prosiłbym o pomoc Formularz: Skrypt:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na samym początku pliku tabela.php daj kod:
Później nie używaj już echo dla całego dokumentu. Niech to będzie zwykły html, a w miejscach gdzie chcesz wstawić to co idzie z formularza daj: <? echo $post['klucz_z_formularza']; ?> -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki wielkie
![]() ![]() mam jeszcze drugie pytanie. bo zmieniłem w logo gospodarzy i gosci na opcje wyboru i nie wiem jak mam to teraz przedstawic w skryptcie zeby okreslone hiperlacze do obrazka sie robil?
Ten post edytował rflt 8.01.2013, 20:56:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:13 |