![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Istnieje jakiś skrypt, który pozwalałby na podmianę treści w pliku html/php na serwerze po wypełnieniu formularza? Ewentualnie coś z użyciem bazy danych. Powiedzmy przykładowo, że mam box z linkiem i opisem: Kod Nowy serwis - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Ut, nonummy malesuada, arcu iaculis ante, varius nec, aliquam ut, tempus malesuada. Wchodzę na stronę z formularzem w którym są 3 pola do wypełnienia: 1) Adres strony - wpisuję: http://www.spoko-strona.pl.com 2) Nazwa strony - wpisuję: Link do fajnej strony 3) Opis - wpisuję: Wejdźcie na tą stronę bo jest fajna, znajdziecie tutaj dużo pierdół. Po wypełnieniu formularza wysyłam go i teraz treść, która widnieje w tym box'ie została zmieniona na to co wysłałem. I wygląda tak: Kod Link do fajnej strony - Wejdźcie na tą stronę bo jest fajna, znajdziecie tutaj dużo pierdół. Mam nadzieję, że w jakiś sposób da się coś takiego stworzyć, będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! Ten post edytował Widmo696 16.03.2010, 02:24:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 00:16 |