![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
mam dziwny widok z poziomu PhpMyAdmin. Jak wejdę do PhpMyAdmina i wejdę w tabelę, to nie mogę edytować rekordów bo nie mam ikon edycji, usuwania itp MAm taki widok: ![]() Zaloguję się do innej bazy danych mam taki: ![]() Jak to naprawić by móc edytować? Ten post edytował lukasheek88 10.12.2020, 19:31:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
update ....
delete from .... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tabeli nie jest założony klucz PRIMARY lub UNIQUE.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2023 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na tabeli nie jest założony klucz PRIMARY lub UNIQUE. Witam, a jak to dokładnie wykonać na bazie prestashop 1,6 (tak łopatologicznie co gdzie wcisnąć i co wpisać żeby czegoś nie zepsuć) przeniosłem stronę na inną domenę i inny hosting i nie mogę zmienić danych w bazie bo nie ma przycisku EDYTUJ Witajcie, mam dziwny widok z poziomu PhpMyAdmin. Jak wejdę do PhpMyAdmina i wejdę w tabelę, to nie mogę edytować rekordów bo nie mam ikon edycji, usuwania itp MAm taki widok: ![]() Zaloguję się do innej bazy danych mam taki: ![]() Jak to naprawić by móc edytować? Witam, czy poradziłeś sobie z problemem? udało się "wstawić" przycisk EDYTUJ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
jak by ktoś szukał jak to zrobić ![]() Wchodzimy w zakładkę "STRUCTURE" > wybieramy pierwszy wiersz do edycji i zaznaczmy: "ptaszek przy " A_I " |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.05.2025 - 05:05 |