![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2017 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-próba importu w phpmyadmin pliku .sql o wadze 2MB powoduje error:
"Nie otrzymano żadnych danych do importu. Albo nie dostarczono nazwy pliku, albo jego rozmiar przekroczył rozmiar maksymalny, dozwolony przez konfigurację PHP" -import tego pliku w kawałkach nie wywala błędu. -w php.ini mam: memory_limit = 4095M upload_max_filesize = 70M post_max_size = 80M |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawa sprawa. Lukałem nawet w kodzie phpmyadmina (błąd jest rzucany tutaj), żeby sprawdzić co się tam dzieje. Wygląda jakby Twój 2-megowy plik w ogóle nie był uploadowany, mimo ze konfiguracja zezwala.
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że zmodyfikowałeś nie ten php.ini, który jest ładowany przy starcie php. Bo taki scenariusz jest możliwy - w systemie może być kilka ini. Daj w linii poleceń: Kod php --ini albo Kod php -r "echo php_ini_loaded_file()"; i sprawdź czy na pewno modyfikujesz ten ini który jest ładowany. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo odpal sobie phpinfo() z przeglądarki i sprawdź czy aby na pewno wartości się zmieniły.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 153 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2017 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak rozumieć że:
- php --ini daje ścieżkę C:\wamp64\bin\php\php7.0.4\php.ini - a phpinfo() daje ini dla PHP Version 7.1.5 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 377 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php --ini wczytuje plik dla CLI który może być inny.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.06.2025 - 18:59 |