![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam mały problem, ponieważ pracuje nad stronką na której będzie mapa europy i jak kliknę na obręb państwa to mam przejść na daną strone. Wszystko niby ok, ale tworzę sobie Mape obrazu w HTMLu , w Photoshopie zaznaczam szybkim sposobem dany obręb i jak mogę wyciągnąć CORDy z tego zaznaczenia ? Albo jakoś może da się zrobić mapkę obrazu w PS ? Hmm... Właśnie troche czytam na google o tym i piszą że nie da się z takich kształtów wyciągnąć kordynatów :/ To macie jakiś pomysł aby zrobić klikalną mapke państw ? Ten post edytował Damiankossek 16.12.2010, 21:28:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pięknie i ładnie ale potrzebuje Europy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
http://winstonwolf.pl/css,europe.html (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Dziękuje za naprowadzenie ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 16:10 |