![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Czy da się w php generować spakowane pliki? Tzn. mam np. 2 pliki php , jakiś tam folder z obrazkami, i chciałbym to spakować, ale te pliki php zostaną wcześniej edytowane. Jak to wszystko można spakować poprzez php aby można było pobrać cały folder? Albo też czy da się pobrać folder? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 17 Dołączył: 2.04.2008 Skąd: z Zabrza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tu masz całą klase
i linki do manuala ref.zip" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual ref.rar" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował lukaszgolder 11.03.2009, 21:54:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 240 Pomógł: 278 Dołączył: 11.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, na webservie próbowałem i błędy są w tych kodach, może to wina tego iż webserv ma nieaktualne php ale problem jest z nawiasami
![]() @ lukaszgolder Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting '(' in D:\Program Files\WebServ\httpd\zip_theme\index.php on line 4 PS> Mi linki do manuala nie chodzą :] wyskakuje jakiś błąd a manuala Ten post edytował markuz 11.03.2009, 21:19:50 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat PS> Mi linki do manuala nie chodzą :] Wszystko w porządku. ![]() Cytat może to wina tego iż webserv ma nieaktualne php ale problem jest z nawiasami Nieaktualna, tzn? Jeśli czwórka, to nawet nie próbuj. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:25 |