![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Siemka jestem nowy i mam nadzieję że mi pomożecie Zrobiłem stronę w html styl to oczywiście jest css. Chciałbym zrobić na stronie panel oczywiście nie mogę za to zapłacić chodz bardzo bym chciał bo pieniądze wydam na prezent dla brata i na seerwer do strony, więc nie wiem czy mi ktoś pomoże ale cóż może znajdzie się jakaś osoba A co do panelu to chcem mieć coś takiego żeby moja redakcja ( która liczy ok. 10 userów ) nie musiała wchodzić na ftp tylko mogła się np. zarejestrować i psać tam odrazu z tego panelu jak mają cms np php fusion tylko a kórat to jest powalone bo ja mam już wszystko zrobione chodzi mi o styl itd. a do cms'ów nie idzie dać stylu mojego bo jest oparty na css i wogole nie idzie tego zlączyć uwieżcie siedziałem nad tym ok. 5-6 godzin zmieniając style a tu nic Naprawdę proszę o pomoc z tym panelem. Bo widzicie ja tej strony niechcem zrobić dla siebie tylko dla ludzi np dla ciebie więc mogło by ci się pomoc dla mnie odpłacić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a kto ci tak powiedzial ze nie da sie stylu podczepic pod skore do cms? bardzo sie mylisz.
Poszukaj w google: Mambo Joomla itd... Ten post edytował nasty_psycho 24.07.2006, 13:44:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli korzystasz z gotowgo cms-a to przecierz panel administracyjny jest, wiec po co go pisac
![]() ![]() ![]() Gdzies widziałem taki darmowy postaram sie go znalezc i wstawic ci tu linka ![]() A co do styli do praktycznie w kazdym CMSie idzie dawac wlasne style ![]() ![]() -------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja akórat nie miałem problemu z żadnym a mianowicie mam zrobiony i nie umiałego go podmienic probowalem css zeminiac na cms ale nic mi z tego nie wychodzilo i na image w pliku byly obrazki zmieniałem je ale nawet jak zostawialem wielkosc i moj wystroj to cho**** wygladalo. Jesli moglbyś mi pomoc to napisz do mnie na gg bedzie najlatwioej bo wszystko opisywac o dawac styl tu za ktory zaplacilem to sie nie oplaca
![]() |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
lol zmienil nazwe pliku z *.css na *.cms i mysli ze mu bedie dzialac
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |