![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkiich jestem totalnym amatorem, noobem nie wiem jak mnie zbluzgacie ale mam prośbe bardzo chciałbym zrobić takiego pajacyka http://shwsite.org/PajacyK/index.php pomogli byście mi bardzo was prosze. Pozdrawiam Piotrek
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest JavaScript - podmienianie obrazków - takich skryptów jest mnóstwo w necie, google Twoim przyjacielem lub na forum w dziale Skrypty, bylo to na forum.
Pozdrawiam, Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Java Script to ja wiem to mam tylko nie wiem co zrobić żeby mi się ludzie do bazy dodawali ;( bo to żeby sie podmieniali to mam
Sorki jak źle wkleiłem ake nie wiedziałem czego użyć ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tego to nie napisałeś, że chcesz aby "ludzie do bazy się Tobie dodawali" tylko pokazałeś na pajacyka
![]() Aby coś dodawało się Tobie do bazy to najprościej po kliku na coś np. pajacykana stronie głównej zostaje internauta przekierowany na nowy adres a podczas przekierowywania następuję wrzucenie jakiś danych do bazy a jakie dane to już chyba tylko Ty wiesz co chesz osiągnąć. Po prostu - klik na pajacyka i otwiera się nowa strona a podczas jej otwierania coś jest wrzucane do bazy poprzez skrypt php w połączeniu z językiem sql (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/insert.html) :-)
na pajacyku przekierowanie jest na pajacyk.php, jeśli coś jest dodawane do bazy to z tego pliku, w nim jest skrypt/funkcja która coś wrzuca do bazy jeśli oczywiście coś wrzuca bo ja nie sprawdzałem :-) Łukasz Ten post edytował kossa 29.07.2006, 21:35:00 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:02 |