![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to że po kliknięciu przeslania obrazka [avatara] pokazuje mi ze moj avatar nie spelnia wymagan czy zauwazacie bledy w kodzie??
-------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twoj komunikat wyswietla się tylko w jednym przypadku. Ciezko bylu mu się przyjrzec?
Pomoge: images/.png Co tu jest nie tak? A zeby ci jeszcze ulatwic: echo $_FILES['afbeelding']['type']; No ludzie...myslcie troche. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twoj komunikat wyswietla się tylko w jednym przypadku. Ciezko bylu mu się przyjrzec? Pomoge: images/.png Co tu jest nie tak? A zeby ci jeszcze ulatwic: echo $_FILES['afbeelding']['type']; No ludzie...myslcie troche. Ok zmienilem na :
Teraz kolejna sprawa że nie zmienia mi rekordu w bazie danych czyli mam caly czas domyslny avatar. Dodam jeszcze ze mam ustawiony chmod 777 do folderu avatars. wiec nie rozumiem. Ok teraz w bazie danych mi się zmienia wartość domniemanego obrazka jednak nie zpaisuje go do pliku a za czym to idzie nie otwiera mi go w "profilu" Problem rozwiązany dzięki za pomoc Ten post edytował Waloch016 7.10.2010, 16:38:20 -------------------- PettyAds - Ireland Classified Ads
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:47 |