![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2011 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witajcie ! Tak to znowu ja. Otóż znudzona starym tłem postanowiłam zmienić je na nowe, jednak, gdy chcę załadować inne, nie ma takiej możliwośći, bo wyskakuje :
Fatal error: Allowed memory size of 52428800 bytes exhausted (tried to allocate 3793500 bytes) in /var/www/virtual/naruto-poland-japan.cba.pl/wp-includes/media.php on line 254 Mam ponad w biblotece 40 obrazów, czy to przez to ? Usunełam stare tło, ale również ono nie chce się załadować, gdy chce je wrzucić, wymiary tłą to : 1500 x 843 http://naruto-poland-japan.cba.pl/ Proszę o pomoc! Dziękuję ! |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
duzo nie napisalas, ale jak widze tlo ma stronie juz jakies jest.
moglac zamknac temat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a blad zwiazany byl z jakims zle zoptymalizowanym skryptem ktory sie zapetlil lub wywalil jakis blad |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%)
|
Swoja drogą, piękna metodologia wrzucania zawartości strony:
Tło ponad 800kB, logo prawie 500kB, szkoda że nie wrzuciłaś tła jako nieskompresowanego *.AVI. Taka, moja mała uszczypliwość, nie czuj się tym urażona, poprostu uderzyło mnie to po oczach. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 10:34 |