![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2008 Skąd: Ustka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam skrypcik, który mi pokazuje liste plików w katalogu. Wszystko pięknie, lecz gdy chciałem dodać rozmiar+czas dodania pliku, pojawiają się błędy:
Kod Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for xxxx in /home/amaru/public_html/lista.php on line 22 Warning: filemtime() [function.filemtime]: stat failed for xxxx in /home/amaru/public_html/lista.php on line 22 Plik lista.php:
Mam nadzieję, że razem podołamy temu problemowi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ech...
Sprawdź sobie ścieżki... ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 30.07.2008 Skąd: Ustka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o kurde. ale gapa ze mnie :F dzieki ^^
Zapytam się jeszcze o jedną rzecz... Plik:
Jak zrobić, żeby za pomocą linku (a href) usunąć jakiś plik z serwera. Wiem, że za usuwanie jest odpowiedzialny unlink, ale jak to zrobić za pomocą a href? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Marsz do kursu!
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomagać, a nie dawać gotowe rozwiązania. Ostatnia wskazówka: tablica $_GET.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.05.2025 - 23:51 |