![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chce zrobić mały upload plików ale z serwerem jest problem.. Korzystam z usług OVH z pomocy technicznej uzyskałem informacje że maksymalny rozmiar pliku to 64MB a maksymalny czas uploadu to 2 min, chciałbym zmienić większy czas, Pan z infolini poinformował że można spróbować przez php_ini w skrypcie php no więc spróbowałem zrobić tak i nie działa, wiec chociaż chciałbym zmienić treść błędu który się ukazuje po przekroczeniu czasu możne mnie ktoś doinformować w jaki sposób można to zrobić? treść obecnego komunikatu to "Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, postmaster@mojserwer.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do ini_set, musisz jeszcze ustawić.
post_max_size oraz upload_max_filesize uważam jednak że masz jakiś inny problem. Poproś ovh o logi błędów i przeczytaj szczegóły tego błędu internal server error. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 12 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli ten Internal Server Error wyskakuje Ci po jakimś dłuższym czasie (nie wiem minuta, dwie) to znaczy, że serwer zabija zbyt długie procesy i nic z tym nie zrobisz. Na serwerach wirtualnych muszą mieć takie zabezpieczenia, bo by im serwery nie wyrobiły.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"barcisz" uważam że jest tak jak piszesz a czy można zmienić treść błędu?
a czy użycie upload method: Raw lub Mulipart może obejść problem? Ten post edytował adi456 12.04.2011, 09:38:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:34 |