![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem kompletnie zielony w PHP, bo dzisiaj zacząłem. Przeczytałem 1 tutorial i nie wiem jak wczytać zmienne, a jest mi to bardzo potrzebne. Wiem, że przeczytanie 1 tutorialu to mało, lecz na więcej nie mam czasu. Bardzo przydała by mi się również możliwość zmieny wielkości czcionki. Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To przeczytaj jeszcze kilka tutoriali ...
Zmienne możesz wczytywać z różnych źródeł zależnie od potrzeb (z adresu, formularza, innego pliku, sesji, ciastek, serwera, danych strumieniowych etc) ... Wielkość czcionki (w przeglądarce) regulujesz CSS albo <font size="x"> -------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zbytnio nie sprecyzowales o co Ci chodzi,
wczytanie zmiennych to
o co chodzi z ta czcionka? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 34 Dołączył: 4.09.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() co rozumiesz pod pojęciem "wczytać zmienne" ![]() i skoro jest Ci to "bardzo potrzebne" dlaczego nie wczytasz się w tutka ![]() "lecz na więcej nie mam czasu" masz czas, skoro czekasz, aż ktoś Ci odpowie ... "zmieny wielkości czcionki" PHP do tego nic niema ![]() ![]() -------------------- Serwer : Acer Aspire 5050 : AMD Turion X2 2x1.9 MHz : 2x2 GB Dual : 250GB + 500 GB USB Warsztat : Apache v2.2 : PHP v5.2 : MySQL v5.0 : phpMyAdmin v3.4 : phpDesigner v7 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 11 Dołączył: 17.12.2008 Skąd: LU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To przeczytaj jeszcze kilka tutoriali ... Zmienne możesz wczytywać z różnych źródeł zależnie od potrzeb (z adresu, formularza, innego pliku, sesji, ciastek, serwera, danych strumieniowych etc) ... Wielkość czcionki (w przeglądarce) regulujesz CSS albo <font size="x"> wydaje mi sie ze jemu chodzi o taki motyw a'la gazeta.pl gdzie mozna zwiekszac zmniejszac czcionke na stronie ![]() co do lenistwa, to przyznam ze pasuje je tepic ![]() ![]() ![]() Ten post edytował lnn 15.04.2009, 16:07:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.05.2025 - 05:47 |