![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry Panowie.
Liczę na Waszą pomoc bo kompletnie utknąłem. Napisałem stronę wyświetlającą składniki do produkcji u mnie w pracy. Wszystko pieknie działa... Kody kreskowe, zapisy w bazie danych i "pierdylion" innych rzeczy.... Ale utknąłem na obrazku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mój kod:
Kod działa i wyświetla mi obrazek ZAM-17-00349_001.png odpowiednio już zeskalowany... No i tu pojawia się prośba do Was... Plik graficzny ma nazwę ZAM-17-00349_001.png i jest teraz wpisany na sztywno. Potrzebuję go złożyć ze zmiennych... ZAM-17-00349- to nazwa zlecenia pobierana z bazy sql jako zmienna $zlecenie 001 - to pozycja pobierana z bazy sql jako zmienna $pozycja Za chorobę nie potrafię tego ogarnąć... Pomroczność jasna:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Koledzy... Pomóżcie... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Dzień dobry Panowie. popraw to bo jak ci to UE zobaczy to stary z pierdla nie wyjdziesz... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) NIe przesadzasz z lekka?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O jaaaaaaa....
Ale mi wstyd.... Robilem tak samo tylko Ciapka (') zezarlem:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Glupi Bastan:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PANIE I PANOWIE DZIEKI ZA POMOC:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pisalem to trzy dni i mi sie na oczy rzucilo:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat PANIE I PANOWIE No i teraz przeginasz w druga strone (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) DZIEKI ZA POMOC: Na poczatku powinno byc: PANIE I PANOWIE bo zwracales sie do wszystkich Na koncu zas powinno byc: O dzieki ci wspanialy i najmadrzejrzy nospor (lub cos w ten desen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) bo pomoglem ci tylko ja a nie PANIE I PANOWIE (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie uznajemy gender? No to klapa. Pójdziesz siedzieć do hmm... jeszcze nie wiem ale Merkel da Ci karę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Chyba pójdę siedzieć...... (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif)
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 13:55 |