![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 5 Dołączył: 4.08.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
wiatm mam pytanie mam w kolumnie np. takie coś
1-5-3-7-8-9-10-5 i chciałbym zrobić update tylko np. cyfry 3 szukałem też pod replace ale nie umiałem znaleśc jak to podłączyć wiecie może jak takie coś zrobić z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz co oznaczają te znaki?
Kod . , ? Widzę, że nie. To doczytaj w necie i wtedy ponów pytanie, bo w obecnej postaci ciężko jest się połapać o co Ci chodzi a nie chce mi się głowić nad czymś nie związanym z php, mysql czy html.
Powód edycji: [phpion]: Powstrzymuj się proszę z takimi refleksjami. Jeśli nie rozumiesz o co chodzi autorowi to po prostu olej ten temat.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
REPLACE. Przykład (inny), na którym możesz bazować:
Mała podpowiedź, która nakieruje Cię na rozwiązanie i pomoże wyeliminować pewne błędy, które zapewne by wystąpiły: dane przechowuj jako: Kod -1-5-3-7-8-9-10-5- a nie jak podałeś: Kod 1-5-3-7-8-9-10-5 Powodzenia! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Już o to pytałeś!
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=182207&hl= Po raz n-ty nie stosujesz się do wymogu tworzenia poprawnej nazwy tematu + cross. Zamykam i nagradzam moderką. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:03 |