![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcę zmienić tekst w contencie, który pobieram za pomocą file_get_contents().
W innych przypadkach używałem funckji str_replace(), jednak w obecnym nie działa... Przykład kodu: Kod $content = file_get_contents('poprawna sciezka pliku'); $content = str_replace("Kamil","Ania",$content); - skoro według tego wzoru nie jestem w stanie dokonać zmian, w jaki sposób mogę to zrobić? -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesteś w stanie dokonać, a co ci niby przeszkadza?
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic poprostu się nie zmienia. Content jest identyczny, bez zmian ;(
-------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co robisz późniejz tym contentem? Wyświetlasz czy coś innego.
Czyli w jaki sposób stwierdzasz że nie działa zmiana. |
|
|
![]()
|
|
Naturalnie, że wyświetlam.
Za pomocą echo -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 20 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz pokazać fragment kodu od pobrania treści do wyświetlenia jej?
-------------------- Impossible is nothing!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:20 |