![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość połączenia języka PHP ( mam napisane w nim pobieranie informacji z różnych serwisów, jak i wysyłanie informacji, wszystko za pomocą cURL) oraz aplikacji c++ z biblioteką GTK+?
Jeśli nie, to jak inaczej to wykonać? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze raz, powoli co chcesz integrować?
Aplikacje C++ wykorzystującą GTK+ ze skryptem PHP? Tak? GTK+ to biblioteka GUI - z porozumiewaniem się aplikacji na niskim poziomie ma niewiele wspólnego. Najlepiej opisz co konkretnie chcesz zrobić. -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, zacznę od początku.
mam napisaną aplikację w c++ wykorzystującą biblioteke gtk+. w php mam napisane skrypty dzięki którym pobieram ze stron pewne informacje. chciałbym wstawić w daną aplikację właśnie te skrypty. jeśli coś jest dalej niejasne, postaram się rozpisać, nigdy nie byłem w tym dobry ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:25 |