![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem z uruchomieniem notepad z podanym plikiem w php
kiedyś działało mi z flashget nie wiem na czym polega ten problem, jeśli w katalogu gdzie jest notepad umieścić run.bat z treścia notepad++.exe readme.txt to się uruchomi, jak to wykonać w php ?
może coś trzeba ustawić w konfiguracji xampp w php czy apache jeśli działa u Ciebie, Twoje rozwiązanie tego problemu to napisz proszę Ten post edytował rgrg2 5.10.2012, 09:54:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 1 Dołączył: 21.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakie błędy Ci wywala
daj na początek każdą ścieżkę do pliku przepuść przez i zobacz czy widzi ścieżki do plików defact same pliki, moim zdaniem tu może być problem. Jeszcze jedno C: i c: pow WIN to to samo bo windows slepy na wielkość znaków jest ale nie wiem czy PHP ma tak samo... raczej nie. Spróbuj z dużym lub małym konsekwentnie. A ścieżki skopiuj z cmd z polecenia dir. Ten post edytował rob_roy 5.10.2012, 10:02:34 -------------------- IF(rada===true){ pomógł++; echo 'Kliknij pomógł ^ ^';}
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.05.2025 - 06:43 |