![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ja sie dopiero ucze php i mam takie pytanie chce dodac tabele i jak to mam zrobic (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ja sie dopiero ucze php i mam takie pytanie chce dodac tabele i jak to mam zrobic (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ale może podkręć jasność wypowiedzi, co? Jaką tabelę, gdzie, co ta tabela miałaby zawierać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Też jestem początkujący. Ucz się z czego się da z netu oraz poczytaj jakąś dobrą książkę z PHP - naprawdę przeczytasz ze zrozumieniem to wejdziesz na wyższy poziom rozumowania języka.
Polecam również uczyć się z fachowych stron takich jak:
Mi jest trudno z niej wszystko zrozumieć ale zawsze się będzie lepiej coś ogarniać po jakimś czasie nauki. __ __ ps. Koledze chodzi po prostu jak dodawać tabele w najprostszym kodzie PHP. Rzecz jasna w wersji 5 i w górę rozumiem. Na 4 się nie ucz. Ten post edytował r3pilc3 4.08.2012, 19:12:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta tabela to jest zwykły, najprostszy HTML.
Najpierw spróbuj zrobić taką tabelę za pomocą zwykłego HTML. Potem weź się za CSS i spróbuj ją ostylować. Na koniec weź się za PHP i spróbuj do takiej (lub podobnej) tabeli wrzucić jakieś dane liczone w samym PHP. Uprzedzam, że to nie jest zabawa na 1-2 dni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 10:58 |