![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Forumowiczów,
mam nastepujacy problem. Korzystam z biblioteki PHPThumb do pomniejszania obrazków. biblioteka dzila poprawnie, wyswieta wszystkie pomniejszone obrazki ale... No i własnie tu jest problem nie chce już ich zapisać, mimo ze jak mi sie wydaje wskazuje poprawnie ze ma to zrobic. wyglada to tak:
Czy ktoś miał podobny problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 9 Dołączył: 9.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten skrypt co pokazales jest tylko do wyswietlania.
Zeby zabisac plik musialbys uzywac naprzyklad takich funkcji jak: imagecreatefromjpeg() ... itp. Nie uzywalem nigdy tej biblioteki co wspominasz, ale mozliwe ze ona robi miniaturki za kazdym razem gdy chcesz je wyswietlic a nie ze zrobi je jesli dodasz zdjecie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to by było proste. dla _files mam 777. bo rozumiem ze w nim będzie zapisana. Wpisywałem tez ../_files/nazwapliku i tez D. blada.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:53 |