![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien problem z moją stroną.
Plik index.php: Chciałbym aby po zdaniu "zalogujesz się jako" wpisywał się tekst, który wpisuje do pola login (np: w input wpisuje "ab", to po tym zdaniu też się wpisuje "ab")(ma to się dziać bez odświeżania, klikania itd) Szukałem wszędzie i znalazłem tylko to co jest w kodzie powyżej. Jeśli coś jest niejasne to zrobie gifa o co mi dokładnie chodzi. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Po co? Chyba jak ktos wpisuje login, to wie jako kto sie zaloguje....
Jesli jednak nadal upierasz się przy tym "bajerze" na stronie, to zwykle js rozwiązuje sprawe. Na pole LOGIN podpinasz zdarzenie onkeydown i tam wpisujesz w jakiegos DIVa to co koles wlasnie wpisal. Osobiscie jednak nadal nie widze sensu tego robic ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
5. <input type="text" name="login" onkeyup="document.getElementById('jako').innerHTML=this.value" /><br>
13. Zalogujesz się jako: <span id="jako"></span> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki za odpowiedzi, wszystko działa
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:31 |