![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak pobrać (wyświetlić na stronie) nagłówek który wysłał klient do serwera , czyli np. Klient wysłał
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\r\n a ja chcę wyświetlić to na stronie lub najlepiej mieć w jakiejś zmiennej, Czy da się to zrobić w PHP i jak bo szukałem i nie znalazłem ![]() -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 187 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bo skoro możemy odbierać pliki cookie które są zawarte w nagłówku to dlaczego nie ma się dać wyciągnąć wszystkiego z nagłówka
![]() Nie chodzi mi o nagłówki które odbieramy od serwera tylko nagłówki które wysłał klient czyli tak jak np. jest "Cookie: hguygy7887788=hndj\r\n" i jakimś sposobem w PHP wyciągamy dzięki zmiennej $_COOKIE i możemy z tymi "danymi" wyslanymi przez naszego klienta zrobić co chcemy. Ale ja bym chciał zdobyć cały nagłówek jaki wysłał klient , czy się da ![]() dobra mam już getallheaders(); Dzięki za pomoc -------------------- c++ , javascript , PHP , SQL , MYSQL , CSS - wszystko czego potrzebuje prawdziwy mężczyzna LoL
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:42 |