![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mój problem pojawia sie gdy uzywajac mysqli odpytuje moja bazę danych zapytaniem SELECT * bądź uzywajac SELECT na wybranych kolumnach tabeli (SELECT ime, nazwisko FROM...). Wynikiem bledu jest zerwanie polaczenia, a mianowicie komunikat: "Połączenie przerwane przez serwer". Wszytko jest ok gdy formulujac zapytanie wskaze jedna kolumne tabeli (SELECT nazwisko FROM...). Uzywam Apache 2.2.14, PHP 5.2.12, MySQLa 5.1. Calosc uruchamiam pod Windows 7. Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 12.04.2009 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuję reinstall całej całości, jeżeli nie pomoże zainstaluj webserv albo coś w podobie i zobacz czy będzie to samo. Też mam windows 7 i na webserv jest ok. Na windowsie nigdy serwera www nie instalowałem ręcznie, bo i poco się męczyć heh?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuję reinstall całej całości, jeżeli nie pomoże zainstaluj webserv albo coś w podobie i zobacz czy będzie to samo. Też mam windows 7 i na webserv jest ok. Na windowsie nigdy serwera www nie instalowałem ręcznie, bo i poco się męczyć heh? ![]() Robilem reinstalke, a nawet upgrade calosci ![]() I mam nowe informacje: otoz zauwazylem, ze polecenia mysqli dzialaja ale tylko te ktore nie zwracaja wynikow jako tablice asocjacyjne... i tak dla przykladu fetch_array(MYSQLI_NUM) dziala natomiast fetch_assoc() dla tego samego obiektu juz nie... Teraz jakos sobie poradze ale problem w tym, ze mam juz kilka klas zarządczych idealnie pasujacych z poprzedniego projektu i nie chce dać za wygraną ręcznie poprawiając całość ![]() Ten post edytował MaxellGood 17.02.2010, 18:17:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:12 |